Toestemming – Van Leeuwen & Linders – Den haag
Header afbeelding
Van Leeuwen & Linders
President Kennedylaan 15 2517 JK
Den haag
Spoed toets 1

Toestemming

LSP

Het kan voorkomen dat u buiten onze praktijkuren of tijdens de vakantie bij de Haagse huisartsenpost terecht komt voor een medisch probleem. Een gedeelte van de inhoud van uw elektronisch medisch huisartsendossier kan binnenkort ook buiten onze praktijkuren in worden gezien door uw behandelend zorgverlener waardoor u goed, snel en veilig kan worden behandeld.

De techniek die dit mogelijk maakt staat bekend als “het landelijk Schakelpunt” (het LSP). Een veilig en betrouwbaar systeem. U kunt uw dossier voor dit doel beschikbaar maken, hiervoor is uw expliciete toestemming nodig. Indien u dit niet wilt, bent u hiertoe niet verplicht.

Als u deze toestemming wenst te verlenen, kunt u dit mondeling bij de balie aan een van onze assistentes of aan de arts laten weten. Ook is het mogelijk dit per mail te laten weten op vanleeuwenlinders@gcstatenkwartier.nl

Een andere mogelijkheid is om via de website www.ikgeeftoestemming.nl uw toestemming te verlenen.

Voor alle duidelijkheid, uw dossier wordt niet verspreid. De gegevens in uw dossier worden alleen geraadpleegd indien noodzakelijk voor uw zorgverlening. Het beheer over uw dossier blijft bij ons.

Uitgebreidere toelichting kunt u ook vinden op https://www.vzvz.nl/

Toestemmingsformulier: file:///C:/Users/gebruiker/Downloads/toestemmingsformulier.pdf